AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişede su taşımak

Kahve falında şişede su taşımak

Kahve falında şişede su taşımak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, nazara geleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, borçların ödeneceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet eder.

Kahve falında şişede su taşımak gördüyseniz:

  • Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir.

Kahve falında şişede su taşımak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine tabir olunur.

Kahve falında su şişesi taşımak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında şişeyle su taşımak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine işarettir.

Kahve falında içki şişesi taşımak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pet su şişesi görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil şişeden su içmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu şişe görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir