AnaSayfa / Genel / Kahve falında su şişesi taşımak

Kahve falında su şişesi taşımak

Kahve falında su şişesi taşımak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Kahve falında su şişesi taşımak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Kahve falında su şişesi taşımak çalışmalarının karşılığını alacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında şişede su taşımak işlerin ters gideceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeyle su taşımak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet eder.

Kahve falında içki şişesi taşımak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cam şişede su görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sorunlarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ped şişede su görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında şişede su almak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında cam şişeden su içmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir