AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeyle su taşımak

Kahve falında şişeyle su taşımak

Kahve falında şişeyle su taşımak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, insanlara öncülük edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında şişeyle su taşımak gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Kahve falında su şişesi taşımak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında şişede su taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işarettir.

Kahve falında şişeyle su taşımak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında içki şişesi taşımak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında plastik su şişesi görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında boş su şişeleri görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, bekarlar için evlenmeye rivayet eder.

Kahve falında pet şişede su almak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir