AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet su şişesi görmek

Kahve falında pet su şişesi görmek

Kahve falında pet su şişesi görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pet su şişesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Kahve falında pet şişede su içmek yüklü siparişler alacağına, fal sahibinin içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ped şişede su görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, kucaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pet şişede su almak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında pet şişede su görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında pet su şişesi görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında pet şişeden su içmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir