AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şişeden su içmek

Kahve falında yeşil şişeden su içmek

Kahve falında yeşil şişeden su içmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, tamamen içine kapanacağına, şansının da döneceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, bol dua edeceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanın büyük faydası olabilir.

Kahve falında yeşil şişeden su içmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, sevgi göreceğine inanılır.

Kahve falında içki şişesinden su içmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında şişelerce su içmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında şişeyle su içmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında plastik şişeden su içmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında bir şişe su içmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su şişesinden su içmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında pet şişede su içmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir