AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişede soğuk su görmek

Kahve falında şişede soğuk su görmek

Kahve falında şişede soğuk su görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişede soğuk su gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında şişede soğuk su görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında soğuk su dökmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk su vermek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalettir.

Kahve falında soğuk suya girmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına inanılır.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak soğuk su görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir