AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak soğuk su görmek

Kahve falında sıcak soğuk su görmek

Kahve falında sıcak soğuk su görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, başarılarının katlanacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, başarısız olacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sıcak soğuk su gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sıcak soğuk su görmek ticaret ehli olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk su ikram etmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suya düşmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında birine soğuk su vermek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir