AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suya girmek

Kahve falında soğuk suya girmek

Kahve falında soğuk suya girmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında soğuk suya girmek gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Kahve falında soğuk suya girmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işarettir.

Kahve falında soğuk havuza girmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk dereye girmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında soğuk havada denize girmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında soğukta denize girmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında şişede soğuk su görmek kısmetinin açılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir