AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak çaresiz ve yalnız kalacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kolaylık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak önündeki engelleri aşamayacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir