AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suyla abdest almak

Kahve falında soğuk suyla abdest almak

Kahve falında soğuk suyla abdest almak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak başarıya giden yollarını açacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk su aramak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek tatsız durumların yaşanacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek çok mutsuz olacağına, para sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında soğuk su vermek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine inanılır.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kimden akıl soracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir