AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk su dökmek

Kahve falında soğuk su dökmek

Kahve falında soğuk su dökmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayatının güzelleşeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk su dökmek gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında soğuk su dökmek iş hayatında iniş yaşanacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Kahve falında soğuk su aramak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak soğuk su görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk suyla yıkanmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işarettir.

Kahve falında şişede soğuk su görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk su istemek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir