AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk su vermek

Kahve falında soğuk su vermek

Kahve falında soğuk su vermek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, para sıkıntısının olmayacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk su vermek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk su görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, zahmete düşeceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında soğuk su istemek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk suya düşmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir