AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişe su içmek

Kahve falında şişe su içmek

Kahve falında şişe su içmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında şişe su içmek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında içki şişesinden su içmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında şişeden kana kana su içmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına yorulur.

Kahve falında plastik şişeden su içmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında şişeden su içmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında pet şişeden su içmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işarettir.

Kahve falında şişede su içmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil şişeden su içmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında pet şişede su içmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir