AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik şişeden su içmek

Kahve falında plastik şişeden su içmek

Kahve falında plastik şişeden su içmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, emeklerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında plastik şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında plastik şişeden su içmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında plastik şişe içinde su görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında plastik su şişesi görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine alamet eder.

Kahve falında plastik şişede su görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında plastik kaptan su içmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş plastik şişe görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına alamet eder.

Kahve falında plastik şişe görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında plastik şişe toplamak ekmeğinin artacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir