AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeden kana kana su içmek

Kahve falında şişeden kana kana su içmek

Kahve falında şişeden kana kana su içmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişeden kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Kahve falında şişeden kana kana su içmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek sorunların sürekli artacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kana kana su içmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içmek kanamamak daha büyük başarılar kazandıracağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir