AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet şişeden su içmek

Kahve falında pet şişeden su içmek

Kahve falında pet şişeden su içmek fakir çocukları giydireceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok kötü günler göreceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pet şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Kahve falında pet şişede su içmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pet şişeden su içmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pet şişe su görmek eşiyle bahtiyar olacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek yapılan hataların telafi edileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pet su şişesi görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ped şişede su görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pet şişede su görmek düşmanlarını bile affedeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir