AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet şişede su içmek

Kahve falında pet şişede su içmek

Kahve falında pet şişede su içmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hastalıktan şifa bulmaya, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine alamet eder.

Kahve falında pet şişede su içmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında pet şişede su içmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işarettir.

Kahve falında pet şişeden su içmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, işinde zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında pet şişede su görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pet su şişesi görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, daha fazla başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında pet şişe su görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına tabir olunur.

Kahve falında ped şişede su görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pet şişede su almak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir