AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişede su içmek

Kahve falında şişede su içmek

Kahve falında şişede su içmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında şişede su içmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Kahve falında içki şişesinden su içmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cam şişeden su içmek işleri yoluna sokacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında pet şişede su içmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında şişeden kana kana su içmek yılmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında plastik şişeden su içmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil şişeden su içmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeden su içmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında su şişesinden su içmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir