AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeden su içmek

Kahve falında şişeden su içmek

Kahve falında şişeden su içmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Unutabilirseniz veya affetmeyi başarırsanız, isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Kahve falında pet şişede su içmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cam şişeden su içmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında su şişesinden su içmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir şişe su içmek üzerindeki yükten kurtulacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Kahve falında şişelerce su içmek evlat sahibi olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında içki şişesinden su içmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında şişe su içmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında şişeyle su içmek kazancın sürekli artacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir