AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişe kırmak görmek

Kahve falında şişe kırmak görmek

Kahve falında şişe kırmak görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişe kırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam şişe kırmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bira şişesi kırmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında şişe kırmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında içki şişesi kırmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında şarap şişesi kırmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında rakı şişesi kırmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir