AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişe kırmak

Kahve falında şişe kırmak

Kahve falında şişe kırmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dualarının karşılığını alacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında şişe kırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Kahve falında şişe kırmak görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, ticaretin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişe kırmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işinde ustalaşacağına rivayet eder.

Kahve falında rakı şişesi kırmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bira şişesi kırmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında şarap şişesi kırmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet eder.

Kahve falında içki şişesi kırmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir