AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira şişesi kırmak

Kahve falında bira şişesi kırmak

Kahve falında bira şişesi kırmak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, güçten ve takatten düşeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında bira şişesi kırmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Kahve falında bira şişesi kırmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında dolu bira şişesi görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş bira şişeleri görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bira şişesi toplamak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında boş bira şişesi görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında boş bira şişesi toplamak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında şişeden bira içmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında bira şişeleri görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir