AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı şişesi kırmak

Kahve falında rakı şişesi kırmak

Kahve falında rakı şişesi kırmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında rakı şişesi kırmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Kahve falında rakı şişesi kırmak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yaşananları unutturacağına delalettir.

Kahve falında rakı şişesi kırıldığını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rakı şişesi görmek daha güzelleşeceğine, yaşamının tazeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına inanılır.

Kahve falında boş rakı şişesi görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında rakı bardağı kırmak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam şişe kırmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulur.

Kahve falında bira şişesi kırmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir