AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm şişesini kırmak

Kahve falında parfüm şişesini kırmak

Kahve falında parfüm şişesini kırmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine işarettir.

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, dinde bilginleşeceğine yorulur.

Kahve falında dolu parfüm şişesi görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm şişesi almak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında parfüm şişesi görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sağlığının yerinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir