AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap şişesi kırmak

Kahve falında şarap şişesi kırmak

Kahve falında şarap şişesi kırmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sıkıntıların azalacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, malının da eksilmeyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında şarap şişesi kırmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Kahve falında şarap şişesi kırmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şişe şarap içmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında şişeden şarap içmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, art niyetli kişilere uyacağına yorulur.

Kahve falında şişeyle şarap içmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, alım gücünü yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şarap şişesi görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş şarap şişesi görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap şişesi almak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında şarap şişeleri görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir