AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü şiş görmek

Kahve falında birinin yüzünü şiş görmek

Kahve falında birinin yüzünü şiş görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü şiş gördüyseniz:

  • Sizi başarıya taşıyabilecek değişiklikler ya da teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında şişmiş yüz görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında yüzün şiştiğini görmek yolunda devam edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek işinin başından ayrılmayacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün şiş olduğunu görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında şiş yüz görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, aileye büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü şiş birini görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir