AnaSayfa / Genel / Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, atılan adımların zarar getireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında havanın sisli olduğunu gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında havanın karanlık olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında havanın karardığını görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havan mermisi görmek fakirlikten kurtulmaya, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında havan görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havanın bulutlu olduğunu görmek bereketinin artacağına, endişelerini silip atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havanın güneş olduğunu görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek hileye, fesada bulaşacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir