AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada sis görmek

Kahve falında havada sis görmek

Kahve falında havada sis görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında havada sis gördüyseniz:

  • Maddi konularda da şanslısınız.

Kahve falında havayı sisli görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine delalet eder.

Kahve falında sis hava görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında havada sis görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalettir.

Kahve falında sisli hava görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük sis görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yoğun sis görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir