AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar sis görmek

Kahve falında kar sis görmek

Kahve falında kar sis görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kar sis gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Kahve falında kar sis görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında kar ve sis görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında havada sis görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sisli bulut görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sis görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sisli yol görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sisman insan görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde sis görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir