AnaSayfa / Genel / Kahve falında sisman insan görmek

Kahve falında sisman insan görmek

Kahve falında sisman insan görmek onların başarıları ile övüneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hastalıkların şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında sisman insan gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Kahve falında sisman insan görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde sis görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında sisli görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, içinin rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında birini sislemek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siste yürümek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sis bulutu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havayı sisli görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, ileride çok zengin biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir