AnaSayfa / Genel / Kahve falında duman sis görmek

Kahve falında duman sis görmek

Kahve falında duman sis görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duman sis gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında sis duman görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duman sis görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sis içinde kalmak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, anne baba duası alınacağına işarettir.

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek mevlit okutacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işaret eder.

Kahve falında siyah sis görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sisli bulut görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siste yürümek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına delalet eder.

Kahve falında sisli orman görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir