AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi sisli görmek

Kahve falında denizi sisli görmek

Kahve falında denizi sisli görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kararlar alacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, endişelerin sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalettir.

Kahve falında denizi sisli gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Kahve falında denizde sis görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizi sisli görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sisli deniz görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sisli bulut görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında siste yürümek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında sisli oda görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, can sıkıntısının geçeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah sis görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sis yapmak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir