AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek başarıları ile konuşulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, masumluğunu ispat edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından yara görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta yaralar görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında sırta yara görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir