AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta sivilce görmek

Kahve falında sırtta sivilce görmek

Kahve falında sırtta sivilce görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta sivilce gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Kahve falında birinin sırtında sivilce görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırta sivilce görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sırtını sivilceli görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek hayırlı işlere imza atacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilceli sırt görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta sivilce görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir