AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta sivilce sıkmak

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, prestij kaybı yaşanacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken konuların altından kalkabilmeniz için seçeneklerinizi detaylarıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında sivilceyi sıkmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sivilcesini sıkmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, alım zorluğu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sivilcesini sıkmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sivilce sıkmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir