AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtında sivilce görmek

Kahve falında birinin sırtında sivilce görmek

Kahve falında birinin sırtında sivilce görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, karlı işler alacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtında sivilce gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında sivilceli sırt görmek doğru bir karar verileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında sırta sivilce görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında sivilce görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtında sivilce görmek büyük mutluluk duyulacağına, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta sivilce görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir