AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta sivilce görmek

Kahve falında sırta sivilce görmek

Kahve falında sırta sivilce görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırta sivilce gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Kahve falında sırtında sivilce görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtında sivilce görmek kötü günlerin biteceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivilceli sırt görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sırta sivilce görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir