AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında sivilce patlatmak

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yiyip içeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sivilce patlatmak gönül kapılarının açılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, olumsuz haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işarettir.

Kahve falında sivilceyi patlatmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sivilcesini patlatmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir