AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada bakmak

Kahve falında aynada bakmak

Kahve falında aynada bakmak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet eder.

Kahve falında aynada bakmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında aynada gözüne bakmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında aynadan kendine bakmak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada bakmak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada kendine bakmak kişinin rahat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işaret eder.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir