AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada gözüne bakmak

Kahve falında aynada gözüne bakmak

Kahve falında aynada gözüne bakmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, güzel günlerin geleceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet eder.

Kahve falında aynada gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri planlarınızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında aynada gözüne bakmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, ağız tadının bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, önemli sorumluluklar alacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında aynada bakmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında aynada kendine bakmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında ayna bakmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında kendine aynada bakmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir