AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılanlara bakmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılarken etrafa bakmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada saçına bakmak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işarettir.

Kahve falında aynada bakmak doğru kararların alınacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boy aynasına bakmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada gözüne bakmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir