AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada gözlerine bakmak

Kahve falında aynada gözlerine bakmak

Kahve falında aynada gözlerine bakmak şansın çalışmaya başlayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine inanılır.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Kahve falında aynada gözüne bakmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle aynaya bakmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada kendine bakmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak durumunuzun iyileşeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boy aynasına bakmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir