AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda aynaya bakmak

Kahve falında banyoda aynaya bakmak

Kahve falında banyoda aynaya bakmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, işlerinin açılıp kazancının artacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Mevcut çabalarınızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada gözüne bakmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yaşama hevesinden olacağına işarettir.

Kahve falında boy aynasına bakmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında aynada dişlerine bakmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle aynaya bakmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir