AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynadan kendine bakmak

Kahve falında aynadan kendine bakmak

Kahve falında aynadan kendine bakmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında aynadan kendine bakmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında aynada saçına bakmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada bakmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle aynaya bakmak başarılı işlere imza atılacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak iyiliğe kavuşacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işaret eder.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak üzüntülerinin son bulacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir