AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendine bakmak

Kahve falında aynada kendine bakmak

Kahve falında aynada kendine bakmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işarettir.

Kahve falında aynada kendine bakmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında aynada kendine bakmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında boy aynasına bakmak rahatsızlıkların son bulacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, güzel ameller işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle aynaya bakmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak iyi geçiminin devam edeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir