AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalet eder.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir, bazı yeni atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kazancının günden güne çok artacağına inanılır.

Kahve falında aynada saçına bakmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada kendine bakmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle aynaya bakmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, ün salacağına işaret eder.

Kahve falında boy aynasına bakmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada bakmak icat yapacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir