AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından yanmak

Kahve falında sırtından yanmak

Kahve falında sırtından yanmak ekmeğinin azalmayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kazançlı bir işe girileceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sırtından yanmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında sırtından yanmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında sırtı yanmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, umutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında ateşler içinde yanmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yanmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birine dert yanmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında paçası yanmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabısı yanmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir