AnaSayfa / Genel / Kahve falında paçası yanmak

Kahve falında paçası yanmak

Kahve falında paçası yanmak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında paçası yanmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında paçası yanmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, işsiz kalmaya inanılır.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına alamet eder.

Kahve falında kelle paça almak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında bol paça pantolon görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına yorulur.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında paça ütmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir