AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem ateşinde yanmak

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat yaşayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak gördüyseniz:

  • Hazırlanmış ya da uygulamaya konulmuş planlar değiştirilebilir.

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında cehennem ateşini görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cehennem ateşinde yandığını görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında cehennemde yanmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek yeni bir haneye sahip olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulur.

Kahve falında ateşin içine düşmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında ateşin söndüğünü görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir