AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı yanmak

Kahve falında sırtı yanmak

Kahve falında sırtı yanmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, zengin için yoksulluğa, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işarettir.

Kahve falında sırtı yanmak gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında sırtından yanmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Kahve falında sırtı yanmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşler içinde yanmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ceketi yanmak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları yanmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canı yanmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sudan yanmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında işyeri yanmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir